Igår blev tak, socklar och foder nymålade. Först då såg man den enorma skillnaden mellan dörrarna som är orörda och allt annat. Dörrarna kommer också att bli målade, men det är inte prio 1 just nu. Idag däremot är det dags för tapetsering om nu inte Nordsjö ringer och säger att dom var slut på lagret, men den oturen får vi hoppas på att vi inte har för nu är det dags att hallen är ett minne blott.

På schemat idag står det att jag ska plocka ihop lite i lägenheten, fylla bilen, fara till Nordsjö och hämta tapeterna så vi kan tapetsera ikväll och sedan fara till Vika och lasta ur för att sedan tillbringa några timmar i den gemensamma tvättstugan. Då våran nya tvättmaskin nyligen gått sönder, troligen pumpen då det låg skruvar(!?) där, så har vi berg med kläder som måste tvättas och troligen får jag nog inte heller allt tvättat idag, men förhoppningsvis en bit påväg.

Igår flyttade vi över Ozzy och Vega. Trott eller ej så verkar det vara Ozzy som tog allt hårdast. Han svarar inte längre vid tilltal. Jag hoppas det lägger sig snart. Vega däremot tycker det bara är spännande.

Halva soffan har nu kommit på sin plats. Resterande av soffan är kvar i lägenheten och det är tänkt att den får flyttas över på lördag då vi tänkte hyra släp och köra över de större och tyngre möblerna.

0 kommentarer: