...så äter jag och Jonis varsin mini strut. Just nu väntar vi på att Öppna Förskolan ska öppna. Han lämnade tidigt i veckan att han åter ville dit, framförallt till Snorres lekpark där dom brukar grilla korv vid uppehållsväder på fredagar, men idag ville han till lokalen med mig och självklart går jag med på det. Lokalen ligger väl 20-30 meter hemifrån och man kanske träffar nya som gamla ansikten där, dock skriker min kropp efter sömn, men efter några koppar kaffe är jag nog igång igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

brukar också gå till öppna - på mån och fredagar för då passar det bäst för oss här.. Men varje gång jag är där så halvsover jag. Tur för mig att mina kan visa sina bästa sidor och leka jätte fint medans vi är där... Märkligt att de inte kan göra så hemma.. :).
Men det är skönt att få komma hemifrån en liten stund. Dagen går liiite fortare då. Och på våran öppna så hade de så god frukost och som är super billig...

Sandy sa...

nolia: Funderar också på att gå dit måndagar och fredagar för på tisdagar och torsdagar så har Jonis aktiviteter på förskolan.