Husapotekets låda à 49:- som medlem annars 89:-.

Om man inte kan komma till Apoteket så får Apoteket komma till en. Husapoteket behövde nämligen fyllas. Lite annat smått och gott som inhandlades var bla maskmedel för hund och katt så se upp nu Meya, Ozzy och Vega samt en fin liten låda att förvara husapoteket i. Jag har tidigare spanat in en annan som är liknande på In & Finn, men det kostade mycket mer. Det här priset var mer tilltalande känner jag.

Förra veckan var pojkarna sjuka. Denna vecka är det Saga, jag och Victor. Mest synd är det om lilla tösen som är febrig, snuvig, väser, rosslar, hostar, gnyr etc. Natten inatt var allt annat än bra. Mellan kl 22 och 00:45 vaknade vi runt 20 ggr. Om det inte börjar vända är det nog dags att besöka farbror doktorn för att utesluta RS och kanske få mollipect för hostan. Indirekt hjälper den även andningen då den är luftrörsvidgande, men får en 5 månaders det ordinerat?

Pga att Saga är dålig så äter hon inte som hon ska vilket medför att jag snart troligen kommer åka på mjölkstockning. Det känns inte bra.

0 kommentarer: